Cumhuriyetin 100. Yılında Astsubaylar: Kamu Mali Yönetimi Bakımından Bir İnceleme”Makale Yayınlandı 20 Eylül 2023

Cumhuriyetin 100. Yılında Astsubaylar Makale Yayınlandı

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin değerli üyeleri Astsubay Meslektaşlarımız, Araştırmacılar, Akademisyenler ve bu uzun süreçte bizleri yalnız bırakmayan tüm paydaşlarımız.

Türk Kamu Bürokrasisi içerisinde askeri bürokratik yapıyı astsubaylar özelinde kamu mali yönetimi bakımından ele alan bilimsel çalışma “Cumhuriyetin 100. Yılında Astsubaylar: Kamu Mali Yönetimi Bakımından Bir İnceleme”başlığıyla yayınlanmıştır.

Makale, Uluslararası endeksli bilimsel TURANSAM https://turansam.org/elektronik.php isimli saygın bir dergide yayınlanmıştır. Makaleye, http://dx.doi.org/10.15189/1308-8041 doinumarasından açılan ana ekran üzerinden 59. Sayı sayfa 89’dan erişebilirsiniz. Yıl/Year: 2023, Sayı/Issue: 59, Cilt/Volume: 15 https://turansam.org/TURAN-SAM_59.pdf  

Dr. F. Çam’ın@fatihsib özgün araştırmalar ve sahadan derlediği verilerle destekleyerek ortaya koyduğu akademik çalışma Türkiye’de kamu mali yönetimi alanında ihmal edilmiş önemli bir sorunu ele almaktadır.

Bu çalışma, Cumhuriyetin 100. Yılında Şanlı Türk Ordusu’nun belkemiği astsubaylara armağan edilmiştir.

Bu önemli çalışmayı tüm meslektaşlarımıza, akademik alan yazına ve kamu mali yönetimi alanında çalışan araştırmacılara duyurmaktan gurur duyuyoruz. Dr. Fatih Çam’ı tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

Saygılarımızla,

Çalıştay Çalışma Grubu-2023

Makale Okumak İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu